Партнери блогу

Горить ОАЕ !!! від 383дол на двох


Маємо можливість відпочити в Еміратах у квітні за суперцікавою ціною. Розглядаю готелі з рейтингом не менше 8 із 10 за свіжими  відгуками та харчуванням НВ (дворазове) . Мінімальні ціни зараз на 11 та 12 квітня,а кілька днів потрібно на виготовлення електронної візи ( безкоштовно) , тому брати треба поки горить!

Починаємо із четвірки        
 Одне з наших найпопулярніших помешкань у місті Шарджа. Це помешкання розташоване в 2 хвилинах ходьби від пляжу Готель Golden Tulip розташований у торговому центрі Al Fardan у місті Шарджі. Із його вікон відкривається вид на лагуну Халід. Заклад пропонує люкси з кондиціонерами й власний ресторан інтернаціональної кухні.
На гостей готелю Golden Tulip чекають оформлені в нейтральних тонах та облаштовані сучасними меблями номери. У кожному є робочий стіл і телевізор із кабельним телебаченням. Деякі помешкання мають повністю обладнану міні-кухню.
До послуг гостей пральня й хімчистка. Працівники цілодобової стійки реєстрації гостей готелю Tulip допоможуть вам із прокатом автомобіля й нададуть інформацію про місцеві визначні пам'ятки. Поблизу можна покататися на водних лижах і пограти в теніс.
Готель Golden Tulip розміщений за 20 хвилин їзди від Міжнародного аеропорту Шарджі та за 25 хвилин від Міжнародного аеропорту Дубаї.




Далі п"ятірка  -   відчуйте себе суперзіркою завдяки обслуговуванню світового рівня у помешканні Hilton Sharjah!
   

Це помешкання розташоване в 6 хв. ходьби від пляжу П'ятизірковий готель Hilton Sharjah розташований на узбережжі лагуни Халід в місті Шарджа. До послуг гостей просторі номери з видом на лагуну або місто. На території помешкання облаштована безкоштовна приватна автостоянка.
Номери готелю Hilton Sharjah оформлені у сучасному елегантному стилі. Всі вони оснащені кондиціонером та телевізором із плоским екраном. Окрема ванна кімната укомплектована туалетно-косметичними засобами. Номери Делюкс та люкси налічують суміжні кімнати.
У ресторані Mojo All Day Dining подають сніданок і вечерю "шведський стіл", а в ресторані Shiraz вам запропонують традиційні страви іранської кухні. В лобі-лаунжі можна замовити екзотичні коктейлі.
Готель Hilton Sharjah налічує 2 відкритих басейни з системою регулювання температури, а також парові лазні для чоловіків та жінок. У гостей буде нагода зіграти у сквош і потренуватися у тренажерному залі. Для маленьких гостей облаштований окремий дитячий басейн.
Поїздка на автомобілі до центру міста Шарджа триватиме усього 10 хвилин. Готель Hilton Sharjah розміщений за 20 хвилин їзди від міжнародного аеропорту Дубай.








Якщо ж пріоритетним критерієм ціна, то найдешевший варіант на сніданках такий




 Ці чи інші тури на ваш смак можна самостійно забронювати , не виходячи з дому та без переплат турагентам . Заінтригувала? Тоді переходьте за посиланням  , ця краса може бути біля ваших ніг вже за тиждень!


Booking.com