Партнери блогу

Огляд турів до Туреччини зі Львова



Пропоную добірку готелів різної зірковості з мінімальними цінами на виліт зі Львова у червні, але рейтингом по свіжих відгуках не менше 8 із 10.

Починаємо із трійки  ✰✰✰

 Готель Kolibri розташований за 120 метрів від приватного пляжу з безкоштовними шезлонгами і парасольками. До послуг гостей відкритий басейн, турецька лазня, сауна та безкоштовний Wi-Fi у зонах загального користування. В 2016р в готелі проведено капітальний ремонт.
Усі номери з видом на море облаштовані балконом, супутниковим телебаченням, міні-баром, платтяною шафою і власною ванною кімнатою з безкоштовними туалетно-косметичними засобами і феном.
У готельному ресторані у формі "шведського столу" сервірують різноманітні страви. Біля басейну працює снек-бар, а прохолодні напої вам запропонують в барі.
Гості можуть взяти напрокат велосипеди, а також скористатись послугами пральні та обслуговування номерів. Відстань до природної визначної пам'ятки - водоспаду Манавгат становить близько 35 км.
Міжнародний аеропорт "Анталія" розміщений за 100 км від готелю Kolibri.




                                                                                                                                                           Наступний - четвірка  ✰✰✰✰
 Курортний спа-готель Mirador розташований прямо біля узбережжя Середземного моря. До послуг гостей власний пляж, 2 відкритих басейни, а також турецька лазня, сауна і безкоштовний Wi-Fi в зонах загального користування.
Кожен номер вирізняється балконом та оснащений міні-баром і РК-телевізором з супутниковими каналами.  З більшості номерів відкривається вид на море.
У готелі працює ресторан з обслуговуванням по меню та ресторан, де накривають "шведський стіл" . В обох ресторанах можна замовити страви на будь-який смак. У барі подають освіжаючі напої.
Гості можуть пограти в більярд, дартс чи настільний теніс або позайматися у фітнес-центрі. Серед інших зручностей готелю варто згадати тенісний корт, 2 басейни для малечі та ігровий майданчик.
Відстань від готелю Mirador до аеропорту Анталія становить приблизно 115 км.  Центр міста Аланія з жвавими кафе і магазинами розміщений всього за 3 км.










І шикарна п'ятірка ✰✰✰✰✰



Курортний готель White City розташований на пляжі у районі Фугла. До послуг гостей сучасні номери, відкритий басейн, критий басейн, спа-центр та приватний пляж з безкоштовними шезлонгами і парасольками.
Номери курортного готелю White City оформлені в сучасному стилі і оснащені телевізором, кондиціонером та безкоштовним Wi-Fi. Усі номери налічують власний балкон. З деяких номерів відкривається вид на море.
Щоранку гостям подають сніданок "шведський стіл". На обід і вечерю в ресторані страви пропонують по меню або за системою "шведський стіл".
У спа-центрі є сауна та масажний кабінет. На території готелю також є фітнес-центр. Впродовж дня в барі готелю можна замовити прохолодні напої.
Готель розташований за 94,5 км від виставкового центру "EXPO 2016" і за 20 км від центру Аланії. Відстань до аеропорту Анталії становить 105 км.






! Для тих, хто любить море більше, ніж комфорт-мінімальна ціна на готелі з системою  все включено в червні


Ці чи інші тури на ваш смак можна самостійно забронювати , не виходячи з дому та без переплат турагентам . Заінтригувала? Тоді переходьте за посиланням !





Booking.com