Партнери блогу

Релакс-вікенд в Татрах







Кількість туристів : 2дорослих
Таймінг : 2.03.17р 17.30год -
                 6.03.17р 10.00год
Орієнтовна вартість :250євро на двох + бензин до Мукачева
Не знаєте, що подарувати коханій на 8 березня? Чудовий варіант - провести романтичні вихідні в словацьких термальних купальнях. Ось як це може виглядати:
У четвер  о 17.30год вирушаємо автомобілем з Івано-Франківська до Мукачева.
Залишаємо машину на стоянці ( 72грн за 4ночі) і сідаємо на автостанції в автобус.
Квиток комплексний автобус+поїзд , ціна вказана за двох пасажирів. Пересадка не складає труднощів, бо автобусний та залізничний вокзали в Кошице знаходяться разом, як і у нас, заблудитись нема де.Їхати комфортно, можна майже всю дорогу дрімати.
Прибуваємо в Ліптовський Мікулаш (типу нашого Яремче) в 7.27год , до апартаментів перейтись 15 хв пішки.



Снідаємо або в поїзді ( так, там непогане меню!) , або в номері, або в найближчому торговому центрі, який практично за рогом.
Термальний аквапарк Tatralandia працює з 10ранку до 10 вечора , їдемо туди на таксі ( ціна 4євро , це написано прямо на машинах служби) , чи при бажанні пішки годинку прогулюємось , насолоджуючись гірським повітрям і краєвидом.
Так виглядає словацький рай - 14 басейнів з прісною , морською та термальною водою, всюди  по периметру гідромасажери ,тиха відпочинкова зона, де в обід можна поспати, гірки , тобогани, серфінг , аквароллер,підводний акваріум,  прекрасна дитяча та доросла анімація...











 Найвитратніша частина подорожі - вхідні квитки в аквапарк .День на двох обійдеться в 48євро. Якщо зареєструвати GOPASS , можна трошки зекономити на квитках, серфінгу, харчуванні.

Купальники-плавки бажано брати які не шкода, бо після термальної води у них вигляд ще той.
Пообідати удвох в буфеті на території аквапарку обійдеться від 8євро (наприклад, 2 овочеві салати + 2 перших ) . Напої краще принести з собою , це не заборонено і значно дешевше.
 Увечері повертаємся на таксі в центр, вечеряємо в ресторанчику , або готуємо  апартаментах , скупившись в сусідньому супермаркеті. Для прикладу, наш щедрий продуктовий кошик на чотирьох на вечерю+сніданок обійшовся в 18.44євро.
Ранок другого дня пропоную присвятити шопінгу, він тут нічим не гірший від польських закупів , та й бренди ті самі  - жінки мене зрозуміють;) . В містечку є два непоганих торгових центри , все в пішій доступності від нашої локації.

А увечері - активні вуличні розваги! З автостанції їдемо в Ясна ( аналог нашого Буковелю) .Півгодини в дорозі, 1,2євро ціна квитка, розклад додаю
З 6 до 9год вечора там відкрита фан зона із санками та всяким таким. вхідний квиток 3євро з людини.

Тааатри у всій своїй красі ! (тут багато смайлів з сердечками)
Третій день - аквапарк і перлина програми комплекс  КЕЛЬТСЬКИЙ СВІТ САУН.
Вхід оплачується додатково по 15євро на 3год, але воно дуже того варте! 7різних саун, льодяна купіль, душ Шарко ,  басейн для ніг з контрастом температур, вуличне джакузі з панорамою гір, соляна кімната,   і приємна релаксуюча музика.





Після такої релаксації головне не пропустити поїзд додому)
Митниця на зворотній дорозі проходиться швидше, тому можна орієнтуватись на прибуття в Мукачеве приблизно в 5год ранку, і додому в 10год ранку відповідно.
Після таких вихідних не страшний ніякий весняний авітаміноз, будете сповнені енергії та вражень надовго!
Ваша валіза і досі сумує в кутку? Зробіть їй приємне, купіть квитки на дорогу, поки вони по акції до дня Валентина
Питання, пропозиції , зауваження - звертайтесь, буду рада поспілкуватись і допомогти https://www.facebook.com/profile.php?id=100007518845698

Booking.com